.

23 martie 2013

Stand Up Guys (2012)

Stand Up Guys (2012) on IMDb
    Un film ce poate fi comparat cu acele meciuri demonstrative de fotbal sau tenis în scop caritabil, fără miză, la care iau parte mai multe nume sonore, ținta principală fiind strângerea de fonduri. Dacă reușesc sau nu să distreze publicul, contează mai puțin.

În cazul de față, Al Pacino, Christopher Walken și Alan Arkin sunt folosiți pe post de momeală pentru a vinde un astfel de film. O risipă de talent, din punctul meu de vedere.

Pe ei, este mereu o plăcere să-i vezi la treabă, să-i vezi cum fac haz de necaz pe seama vârstei înaintate și cum depănează amintiri, dar când scenariul este plat, previzibil, lipsit de emoție, de umor, de suspans, de inteligență s.a.m.d., iar regia habar nu are cum să-i folosească, toată plăcerea dispare.

Singurul lucru pozitiv este superba coloană sonoră, piesa lui Jon Bon Jovi, "Not Running Anymore", fiind nominalizată la Globul de Aur. Toate melodiile se pot asculta aici : Soundtrack.

Concluzia: pentru un soundtrack și pentru câteva sclipiri de moment ale actorilor, nu merită să pierzi 90 de minute cu o poveste fără...nimic.


VERDICT:



Official Site: http://www.standupguysfilm.com/
Sites: Rotten Tomatoes  Metacritic  CinemaRX  Cinemagia

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu