.

05 august 2013

Coming Soon (săptămâna 29.07.2013 - 04.08.2013)


1. American Hustle ( 2013 ) Trailerul Săptămânii
Este de ajuns să citești numai numele din distribuția filmului și îți dai seama că "American Hustle" poate reprezenta un pericol real pentru cea mai râvnită statuetă în lumea filmului, sau poți vedea trailerul și să-ți confirmi faptul că noul film al lui David O. Russell va primi cele mai multe nominalizări și probabil va câștiga și cele mai multe Premii Oscar în seara de 2 martie. Bazat pe fapte reale (filmul are la bază un caz de corupție al politicii americane din anul 1978, în care 31 de oficiali FBI sunt bănuiți de fapte de corupție), lansat într-o perioadă fastă pentru Oscaruri și având un trailer în care imaginile vorbesc de la sine, "American Hustle" are toate șansele să îngenuncheze membrii Academiei.


2. About Time ( 2013 )
Vizionat în premieră la un festival de film din Scoția, filmul a primit recenzii pozitive, datorându-se (probabil) în cea mai mare parte subiectului: Tim (Domhnall Gleeson) descoperă că poate călători în timp și poate schimba ceea ce s-a întâmplat în viața lui. Iar dacă cineva nu este mulțumit de aceste două aspecte, Rachel McAdams (The Vow, Midnigh in Paris) este garanția unei comedii romantice de succes. Filmul evident nu are și probabil nu va avea o dată de lansare în România.


3. Haunter (2013)
S-a săturat cineva de filmele de groază cu buget redus în care se observă de la o poștă bugetul redus? S-a săturat cineva de filmele în care tot ce este horror se regăsește în trailer? S-a săturat cineva de fazele: wow! în fotografie pare că se vede o fantomă, wow! se pare că cineva chiar este captiv aici, wow! lumina se oprește inexplicabil, "pleacă din casa mea" - aluzie către fantomă, și multe altele? Dacă da, atunci trebuie să evitați neapărat filmul.


4. Riddick ( 2013 )
Foarte multe efecte! Foarte mult panou verde pentru realizarea scenelor! De la regizorul filmului "Pitch Black"! Vin Diesel! Riddick! Se întoarce! Din 6 septembrie! Eu unul sunt mirat de faptul că Universal nu și-a învățat lecția cu "The Chronicles of Riddick", și în aceeași măsură sunt și surprins de bugetul de austeritate pe care îl are alocat filmul: 38 de milioane de dolari. Rămâne de văzut ce va ieși.


5. Lone Survivor ( 2014 )
După mega eșecurile lui Taylor Kitsch din 2012 înregistrate cu "Battleship", "Savages", "John Carter", are șansa să se îndrepte cu primul lui film bun din carieră. În rest, de film numai de bine: distribuție foarte bună (Mark Wahlberb, Eric Bana), evident bazat pe fapte reale, și un trailer care promite destule...de văzut cu siguranță.


BONUS:
Este unul dintre cele mai iubite seriale, sau mai bine zis mini-seriale. BBC a prezentat primul teaser pentru sezonul 3 din "Sherlock", care conform IMDb ar trebui să ajungă pe ecrane la sfârșitul lunii octombrie.


UPDATE:

Remake după filmul din 1947, "The Secret Life of Walter Mitty" are parte de o distribuție a naibii de bună, și beneficiază de un trailer cel puțin la fel de bun ca și distribuția. Ben Stiller revine (se pare) cu un rol mai serios, iar primul lucru care îmi vine în minte atunci când îl văd regizând această producție este că și Ben Affleck a regizat și a jucat în Argo.

Păreri, propuneri, sfaturi, critici ?
Enjoy!

4 comentarii :

  1. orice film cu amy adams e pentru mine un "must see". in rest, poate riddick, ca-s fan, desi trailerul arata cam jerpelit. apropo, unde-i trailerul de la nymphomaniac, n-a aparut saptamana trecuta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Trailerul pentru Nymphomaniac a aparut saptamana trecuta, insa mie nu a reusit sa-mi starneasca interesul si din acest motiv nu l-am postat in articolul de saptamana trecuta.
      Il poti gasi aici: http://www.youtube.com/watch?v=Cq0MiGLp4aE

      Ștergere
  2. Despre Nymphomaniac eu știu doar că a apărut pe 26 iulie un al 2-lea clip numit "Jerôme", dacă îmi scapă ceva, vreau și eu să văd :) , cât despre trailerele alese, nu am simțit decât lipsa lui "The Secret Life of Walter Mitty", care sună binișor. Dintre cele de mai sus, doar "American Hustle" mă interesează în mod special, restul...mai vedem.

    ps: din ce am mai citit eu legat de Riddick, bugetul de producție a fost asigurat 100% de Vin Diesel și nu de Universal. Ei se ocupă doar de promovarea lui și în cazul unui succes de box-office, Vin ia grosul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Am vazut trailerul la The Secret Life of Walter Mitty...revin cu un update in cateva minute.
      p.s la al tau p.s: nu aveam nici cea mai mica idee. nu aveam idee ca Vin D. este atat de bogat :).

      Ștergere