.

05 august 2013

CONCURS: O invitație dublă la "The Conjuring - Trăind printre demoni"

Din 9 august, îndrăznește să fii martorul unui caz real din dosarele familiei Warren, cercetători paranormali renumiți în toată lumea. Au investigat cazul de posedare din Amityville și bântuirea din Connecticut. Dar cel mai terifiant caz al lor a avut loc în Harrisville. Povestea din "Trăind Printre Demoni" e cu atât mai înfricoșătoare cu cât este una reală. Consideră-te avertizat!

Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi o invitație dublă la filmul "Trăind Printre Demoni", valabilă la Cinema City Sun Plaza.

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Câștigătorul afișat pe blog poate merge la film cu buletinul numai după ce a furnizat datele necesare și a primit mail cu confirmarea faptului că datele sale se află la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

"The Conjuring" / "Trăind printre Demoni" este cel mai terifiant caz al familiei Warren. Ce alt caz celebru au mai investigat?

a. Amytiville
b. Culver City
c. Thornton Heath


Regizorul filmelor "Saw" și "Insidious" îți aduce o poveste adevărată despre răul care pândește mai aproape decât ne-am imaginat. "Trăind printre demoni". O productie Warner Bros. Pictures distribuită de MediaPro Distribution. Din 9 august în cinematografe.


Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți folosind random.org și anunțat luni 12 august atât pe blog, cât și pe pagina de Facebook Cinefiluldeserviciu. Pentru că intrarea la film se face pe bază de buletin, rog câștigătorul să trimită un mail cu datele sale pe cinefiluldeserviciu@yahoo.com până cel târziu marți 13 august ora 20:00. În cazul în care câștigătorul nu răspunde în intervalul menționat sau din diverse motive nu poate onora invitația, aceasta va fi acordată următorului de pe lista generată de random.org. Succes!


Invitaţia dublă la "The Conjuring - Trăind printre demoni" merge la "georgianab". Aştept un mail cu datele de contact pe cinefiluldeserviciu@yahoo.com până cel târziu marți 13 august ora 20:00. Felicitări!

12 comentarii :