.

29 iulie 2013

Coming Soon (săptămâna 22.07.2013 - 28.07.2013)


1. 47 Ronin (2013)
Mega producţia "47 Ronin" (Universal Pictures) cu un buget estimat la 175 de milioane de dolari are toate şansele să fie “Eşecul anului 2013”. Cu o distribuţie formată în mare parte din actori asiatici, trailerul arată fix ca serialele asiatice - Legendele Palatului: bătălii formate din sute, chiar mii de persoane, nelipsitul şarpe chinezesc, peisaje locale + costume, tradiţii şi efecte speciale de pe vremea lui Confucius.


2. Gravity (2013) - Trailerul săptămânii
"Gravity" este unul dintre cele mai aşteptate filme ale sfârşitului de an, cu şanse să puncteze chiar şi la Oscar. Pentru cine nu ştie, distribuţia filmului este alcătuită din Sandra Bullock, George Clooney şi atât. Vizual trailerul arată foarte bine, iar scenariul este unul dintre cele mai interesante văzute în ultima vreme: nava spaţială în care se află cei doi este distrusă, lăsându-i pe cei doi complet singuri în spaţiu. 

 

3. Romeo And Juliet (2013)
Nu cred ca este cineva care nu a văzut măcar o versiune a poveștii, aşa că o mică descriere nu îşi are rostul. În schimb, din trailer se poate observa faptul că accentul este pus ca şi în "Anna Karenina" pe costume şi scenografie, însă lipsa unui actor mai cunoscut face ca filmul să fie unul puţin în anonimat.


4. Paranoia (2013)
Precum "Broken City" sau "Abduction", necazurile pornesc întotdeauna de la o femeie. Trailerul nu arată absolut deloc diferit faţă de filmele cu spioni, ba chiar ritmul în care se desfăşoară acţiunea pare puţin mai lent faţă de filmele cu care suntem obişnuiţi, iar distribuţia este una de mâna a 2-a din câte se poate vedea.


5. A Single Shot (2013)
Dacă nu ar fi fost "Gravity", cu siguranţă "A Single Shot" ar fi fost trailerul săptămânii. Poate că subiectul nu spune prea multe, şi poate că nici trailerul nu este unul care să te facă să vezi neapărat filmul, însă pentru mine Sam Rockwell este un monstru sacru al filmelor de calitate. Cine nu a văzut Conviction sau Snow Angels - recomand fără ezitare, iar după vizionare, acesta va fi sigur pe lista voastră de văzut.


BONUS: Pentru că tot a fost Comic-Con acum câteva zile, de unde am aflat nenumărate proiecte care se află pe masa studiourilor de la Hollywood, printre care şi noul film "Man of Steel 2" în care va apărea şi noul Batman (jucat cel mai probabil de un alt actor), ca şi bonus vă las părerea unui cinefil despre această producţie:


Păreri, propuneri, sfaturi, critici ?
Enjoy!

2 comentarii :

  1. toate trailerele par interesante, dar, intr-adevar, chestia lui keanu s-ar putea sa fie un mare esec, poate si din cauza faptului ca de la matrix incoace s-a dus tot in jos si nu prea mai are fanii de odinioara. am niste indoieli si despre "gravity", pentru ca e important de stiut pentru ce a fost facut filmul - pentru box-office sau pentru critica. cred, totusi, ca-i vorba de a doua varianta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma mir ca nu ai amintit de Alfonso Cuarón legat de Gravity (2013), un regizor destul de cunoscut si apreciat...

    RăspundețiȘtergere