.

03 iunie 2013

The Hangover Part III (2013)

The Hangover Part III (2013) on IMDb 
   Ştiţi vorba aia, "e rău cu rău, dar mai rău e fără rău". Se potrivește de minune aici. Adică, am făcut praf a doua parte că a reluat același tipar și aceleași glume schimbând doar locația, iar acum când a venit schimbarea, parcă mai bine ne oferea același lucru decât așa ceva.

Scenariul renunţă la celebra mahmureală şi nu se mai desfăşoară sub forma unor piese de puzzle ca în celelalte, totul fiind de la început cât se poate de clar. Misterul care se regăsea în primele două şi curiozitatea de a afla ce au făcut personajele de au ajuns într-o anumită ipostază, au dispărut şi s-au transformat într-o umbră a unui "action comedy" în care personajele primesc o misiune clară de la bun început. E drept că ne păstrează două mici surprize prin care se abate de la un traseu 100% liniar, dar chiar şi aşa, tot nu este satisfăcător.

Glumele proaste sunt excelente când sunt făcute bine, dar, din păcate, aici avem o groază de glume proaste făcute...prost. Prea multe poante cu tentă gay, prea multe momente de umor forţat ale lui Alan şi prea multă prosteală din partea lui Mr. Chow (unul dintre cele mai iritante personaje pe care le-am văzut).

Pentru că este la modă, avem și aici o scenă după genericul de final care, din punctul meu de vedere, este singurul moment cu adevărat amuzant și te face să ieși din sală cu zâmbetul pe buze indiferent de cât de dezamăgit ești de restul filmului. Oare chiar se termină totul aici ?!

Concluzia: nu este chiar unul dintre cele mai proaste filme ale anului, așa cum s-au grăbit să afirme mai mulți critici, dar, "The epic conclusion to the trilogy of mayhem and bad decisions", nu este altceva decât o încheiere inutilă a unei trilogii de care nu o să mi se facă dor niciodată.


VERDICT:

Official Site: http://www.hangoverpart3.com/
Sites: Rotten Tomatoes  Metacritic  CinemaRX  Cinemagia

Un comentariu :