.

21 iunie 2013

Identity Thief (2013)

Identity Thief (2013) on IMDb 
  Dacă această așa zisă comedie are un mare plus pentru care își merită nota de trecere, acela este cu siguranță Melissa McCarthy.
Dăruirea cu care își joacă rolurile și modul în care reușește să fie amuzantă chiar și atunci când umorul este penibil, sunt trăsăturile care o fac o actriță ce merită urmărită chiar și într-un film atât de slab și fără să vrei, energia ei te face să fii ceva mai indulgent.

Dacă excludem prestația ei, filmul este un mare zero barat.

Un scenariu plin de găuri, atât la nivel de cursivitate cât și la nivel de logică, care ajunge la un final anticipat din primele zece minute, mult umor...lipsă, niște personaje secundare aruncate ca legumele în oala cu ciorbă, un Jason Bateman lipsit de orice sclipire, o regie ce plictisește mai bine de jumătate din film cu cadre repetate și cu unele close-up-uri sufocante și o durată exagerat de mare pentru un asemenea film (aproape două ore), care îți transformă înspre final toată plictiseala într-o ușoară stare de nervozitate.

Nu-mi rămâne decât să sper că Seth Gordon își va spăla păcatele cu Horrible Bosses 2, așa cum și le-a spălat cu Horrible Bosses după Four Christmases.

Concluzia: genul de film care jignește inteligența spectatorului și îi pune răbdarea la încercare.


VERDICT:

Official Site: http://www.identitythiefmovie.com/splashpage/
Sites: Rotten Tomatoes  Metacritic  CinemaRX  Cinemagia

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu