.

21 martie 2013

The Last Stand (2013)

The Last Stand (2013) on IMDb
    "I'll be back"...și Arnie s-a ținut de promisiune, ba chiar cu o revenire spectaculoasă. Totodată, este și primul film american al regizorului Jee-woon Kim care m-a încântat în trecut cu două filme foarte bune, Janghwa Hongreyon (2003) și Akmareul boatda (2010).
L-aș compara ca feeling cu The Expendables. Dacă nu îl iei în serios, e greu să nu-ți placă.

Scenariul este tipic unui film de acțiune de categoria B. Intrigă slabă, acțiune previzibilă și multe momente forțate și lipsite de logică, dar nici nu am avut alte așteptări.

Filmul se face remarcat însă, prin ceea ce și propune. O porție sănătoasă de entertainment.
Are un ritm excelent, doze de acțiune spectaculoase, personaje cu lipici, mult umor (în special în ultimele 40 de minute), un Corvette ZR1 care dă palpitații la fiecare accelerare, un Camaro ZL1 care îi face concurență și o regie bună a lui Jee-woon Kim care te face să crezi în unele faze că este fan Tarantino.

Actorii sunt aleși foarte bine pentru rolurile date, cu excepția lui Forest Whitaker care merita mult mai mult decât un rol de agent FBI lipsit de carisma și de inteligența unui lider. Arnold Schwarzenegger "rupe tot" în stilul său caracteristic, Eduardo Noriega este destul de enervant pentru a fi personajul negativ pe care îl dorești cât mai repede anihilat, Peter Stormare carismatic ca de obicei în roluri de băiat rău, Jaimie Alexander si Christiana Leucas au toate calitațile fizice să încânte ochiul privitorului de gen masculin, iar Luis Guzman și Johnny Knoxville perfecți în roluri de nătărăi cu diploma.

Concluzia: un film distractiv ce își merită banii, ba chiar poate fi revăzut cu plăcere când vrei la pachet acțiune și comedie. Alte pretenții sunt nejustificate.


VERDICT:


Official Site: http://thelaststandfilm.com/
Sites: Rotten Tomatoes Metacritic CinemaRX Cinemagia

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu