.

05 iulie 2013

Despicable Me 2 (2013)

Despicable Me 2 (2013) on IMDb 
  Mulțumiri Ro Image pentru invitație și Cinema City pentru găzduire.

Cea mai așteptată animație a anului nu dezamăgește deloc și ne oferă exact ceea ce ne așteptam, o porție consistentă de amuzament pentru toate vârstele și niște personaje delicioase.

În acest sequel îl găsim pe Gru un tată devotat care a lăsat toate ticăloșiile deoparte și își construiește cu ajutorul minionilor propria afacere cu gem. Liniștea sa este dată peste cap atunci când este abordat de organizația AVL (Anti-Villain League) și i se dă o misiune de salvare a lumii, amenințată cu distrugerea de un ticălos necunoscut. Pentru asta, trebuie să lucreze sub acoperire într-un mall și să facă echipă cu tânăra agentă Lucy.

Pentru că inevitabil apar comparații când este vorba de o continuare, pot să spun că iî lipsește impactul emoțional pe care l-a avut precedentul, umorul din replici este ceva mai diluat, iar intriga poveștii este mai subțire. În schimb, oferă mai mult timp pe ecran acestor micuți galbeni adorabili ce provoacă hohote de râs chiar și atunci când se transformă în niște pufoșenii demonice de culoare mov, are un ritm alert încât nu-ți dai seama când au trecut cele 98 de minute, fetițele au rămas la fel de simpatice, personajele noi sunt carismatice și integrate bine în decor și bineînțeles, are un 3D așa cum trebuie să aibă o animație care se respectă.

Ca o mică observație, evoluția personajelor mă duce cu gândul la o altă serie animată celebră ce a pus în prima parte accentul pe dragostea în familie, iar în următoarea s-a concentrat pe dragostea în cuplu. Dacă Manny vă spune ceva, atunci ne gândim la acelaşi lucru.

Concluzia: 98 de minute de distracție totală pentru toată familia.


VERDICT:

Official site: http://despicableme.com/
Sites: Rotten Tomatoes  Metacritic  CinemaRX  Cinemagia

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu