.

02 iulie 2013

Coming Soon (săptămâna 24.06.2013 - 30.06.2013)


1. Adore (2013) (Trailerul Săptămânii)
Un trailer plin de intensitate, erotism și suspans. Un film inspirat după un roman cu o poveste pe cât de ciudată pe atât de interesantă și o idee pe care nu îmi aduc aminte să o mai fi întâlnit. Prietenia de-o viață dintre două femei este pusă la grea încercare atunci când fiecare se îndrăgostește de copilul celeilalte. Ăsta da scenariu!


2. Escape Plan (2013)
Un fel de Prison Break cu Arnold și Stallone ?! Pe motiv de guilty pleasure cu siguranță nu voi rata acest film.


3. Thanks for Sharing (2012)
O comedioară cu accente dramatice despre dependența de sex, ce marchează debutul regizoral al scenaristului de la The Kids Are All Right (2010), tot el ocupându-se și de scenariu. După trailer pare genul ăla de film ușurel pentru care nu m-aș deplasa până la cinema, dar i-aș da o șansă acasă de curiozitate. De notat și primul rol ceva mai serios al lui Pink.


4. Hell Baby (2013)
Filmele de groază chiar merită parodiate, dar trebuie să știi cum să faci o comedie horror fără să cazi în penibil. Din păcate, ăsta pare doar un alt văr al lui Scary Movie și nimic mai mult. Prefer să revăd oricând Shaun of  the Dead, Tucker and Dale vs Evil sau chiar Dead Snow.


5. The Time Being (2012)
Un trailer cu o doză bună de mister care parcă insistă să ne inducă în eroare. Filmul urmărește relația dintre un milionar excentric care nu mai are mult de trăit și un artist ce ar face orice pentru bani. Până unde se ajunge și care este scopul, sunt doar două din întrebările care mă fac curios să-l văd.


BONUS:
Teaser trailerul de la The Counselor (2013), unul dintre cele mai interesante filme ale sfârșitului de an. Regizor mare, distribuție foarte bună, subiect cu potențial. Oare ce va ieși ?!


Păreri, propuneri, sfaturi, critici ?
Enjoy!

2 comentarii :

  1. de vazut in mod sigur "the counselor" + "the time being", mai mult pentru malaimare jr., pe care-l vad cu oscaru' personal in buzunar in maxim 10 ani.restul....poate "thanks for sharing", dar inca nu-s hotarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, foarte bună observația cu Mălaimare Jr. Și eu îl văd cu un Oscar în viitorul apropiat, ba mai mult, este un om căruia nu i s-a urcat celebritatea la cap și a răspuns cu mare plăcere la articolul cu 10 Filme Favorite ;)

      Ștergere