.

12 iunie 2013

10 Filme Favorite - Spanac

Pentru că eu nu pot să vă spun despre Spanac decât că îl citiți pe spanac.eu și pe zwargolak.net, o să-l las pe el să-și facă prezentarea.

" Plantat de Păcală, într-un sat din Oltenia, cules de un bucureștean, Spanac (Spanaceus Universalus pe numele său latin) s-a născut în anul Domnului 1980, seara, în prima zi de august.
Ce face Spanac? De toate. Aproape de toate. Nu vinde droguri, mașini sau curve “fetițe”.
E heterosexual, însurat tot într-o zi de august..
Face mișto de toți și de toate, inclusiv de el.
Câteodată vorbește singur… Și e cicălitor!
Noaptea sforăie. Îngrozitor."


Cele 10 filme favorite sunt:

1. Terminator 2: Judgment Day (1991)
"Cel mai bun film al lui Arnold până în momentul de față. Va fi film de referință și datorită efectelor grafice, mult înaintea vremurilor."


"Un film care ca si cel de pe locul 3, nu au nevoie de nicio prezentare. Cine a ratat aceste filme, a pierdut o jumătate din cinematografia contemporană."




"Iată că și printre naziștii în funcții înalte existau și oameni. Un film care merită să-l vezi, în ciuda ororilor vizuale."


"Film franțuzesc, excelent. Plin de mister și de situații neprevăzute. Din păcate filmele care nu-s americane tind să fie necunoscute."


"Cel mai bun film indian. Unul din cele mai bune filme din producția mondială. O poveste care s-a potrivit ca o mănușă, fiind singurul caz în care putea fi adevărat. Dacă era alb nu avea noimă filmul. Dacă era negru, la fel. Deci, indian foarte sărac." 


"Film european. Parcă suedez sau norvegian. Un film de acțiune cum rar ți-e dat să întâlnești."


"Comedie horror norvegiană. Poate cel mai comic film cu zombie naziști făcut vreodată. Nu știi dacă să râzi sau să te sperii."


"Comedie daneză. Bate orice film cu Mr. Bean. O capodoperă a cinematografiei daneze."


10. "Și-un film romanesc nu? Asfalt Tango (1995). Care ocupă locul 10 alături de Filantropica (2002). Povești din viață, arătate fără perdea. Excelente."










Mulțumesc de participare!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu