.

06 iunie 2013

10 Filme Favorite - Introducere

  Pentru că mie îmi vin ideile în somn, peste noapte, m-a trăznit serios una de care nu am putut scăpa toată ziua și am simțit nevoia să o pun în practică. Mai exact, să lansez o provocare către oameni de televiziune, actori, critici, cântăreți, site-uri cunoscute, bloggeri, ziariști, oameni de sport ș.a.m.d. de a spune "10 filme favorite (de suflet) ale lor ", pe care, ulterior, le voi publica în această secțiune pe blog. Nu contează dacă sunt capodopere, plăceri vinovate, filme de care puțini au auzit sau filme de categoria B lansate direct pe DVD. Importantă este sinceritatea și ca acel film să fi intrat adânc în inima spectatorului.

Mereu am avut curiozitatea să aflu ce filme le-au intrat altora la suflet, cu atât mai mult când vine vorba de cei enumerați mai sus, și bineînțeles, să le trec pe lista de "trebuie văzut" pe cele pe care le-am ratat. 
Pe mine mai mult mă atrage o recomandare sinceră venită de la cineva decât o notă mare pe IMDb sau un rating ridicat pe Rotten Tomatoes. De aceea, această secțiune poate fi atât o satisfacere a unor curiozități cât și un "caiet" cu recomandări de filme.

Dacă la început mi-a fost teamă să încep să trimit provocările deoarece am crezut că nu vor avea succes , după primul calup de provocări trimise mi-am dat seama că oamenii sunt mult mai "deschiși" decât credeam și astfel, ideea a prins contur în numai câteva ore. 
De aceea, țin să mulțumesc de pe acum tuturor celor care au răspuns (inclusiv celor care, dintr-un motiv sau altul, nu se pot implica) și tuturor celor care vor răspunde de acum înainte.

La final (care sper să nu vină prea curând), voi trage o linie și vom vedea și un top 10 cu cele mai alese filme ale celor implicați.

Păreri, idei, sfaturi, critici?

3 comentarii :

  1. Am trimis mail. Sper ca s-a primit. Multumesc pentru provocare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O să spun aici ca să știe toată lumea pentru că am uitat să precizez mai sus.
    Articolele vor fi publicate în ordinea în care le-am primit, așa că pentru cele primite de astăzi (08.06.2013) înainte, poate dura și o lună până le public.
    Eu fac tot ce pot să meargă mai repede, dar timpul liber este un adversar serios :)

    RăspundețiȘtergere