.

04 mai 2013

Hop (2011)

Hop (2011) on IMDb
  Știu că la mare căutare în această perioadă sunt filmele cu Iisus, dar nefiind un mare fan al lor, pentru această sărbătoare a Paștelui eu vreau să vă recomand ceva perfect de văzut în familie alături de cei mici.

Hop este un film simpatic, relaxant și destul de amuzant încât să-ți mențină zâmbetul pe buze pe toată durata sa, ce vrea să ne introducă în spiritul Paștelui și să ne arate cât de important este să fii "Easter Bunny ".

Scenariul este unul ușor, cât se poate de accesibil celor mici și este construit pe tiparul filmelor de familie cu Moș Crăciun. Este clar de la început cine-i bun și cine-i rău, încotro se îndreaptă povestea și ce vrea să transmită, așa că "no surprises".

Personajele animate sunt delicioase, puiul Carlos și The Pink Berets mi s-au părut cele mai tari reușind să-l eclipseze pe E.B. , personajele umane se integrează perfect în context, iar coloana sonoră este foarte inspirată.

Ce mai mi-a plăcut în mod special este că, pe lângă umorul pueril prezent în mare parte, are și câteva replici destinate celor mari, "right, so we haven't cracked China yet" sau "-You're writing a novel? What's that about? - It's, ah, it's about a crippled soldier, who in the future goes to another planet, and becomes one of the indigenous people who, ah, are blue, and live in a forest.- That's not Avatar?".

Concluzia: atâta timp cât îi tolerezi povestea și îi înțelegi targetul nu are cum să te dezamăgească, ba chiar este o alegere mai bună decât multe alte comedii cu pretenții atunci când vrei ceva plăcut și relaxant.


VERDICT:

Official Site: http://www.universalstudiosentertainment.com/hop/
Sites: Rotten Tomatoes  Metacritic  CinemaRX  Cinemagia

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu