.

17 iulie 2013

CONCURS: Două Invitații duble la "White House Down - Alertă de grad zero"

  În filmul "White House Down - Alertă de grad zero", al studiourilor Columbia Pictures, poliţistul John Cale (Channing Tatum) a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service, în mult visata echipă ce răspundea de protecţia preşedintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx).

Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi.

Acum, când guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de terorişti e pe cale să expire, numai Cale îşi mai poate salva fiica, preşedintele şi ţara.

Filmul are premiera în România vineri 19 iulie 2013 și este distribuit de InterComFilm Distribution.


Pentru a intra în concurs răspundeți printr-un singur comentariu l-a următoarea întrebare:

- pentru ce film a colaborat scenaristul filmului "White House Down - Alertă de grad zero", James Vanderbilt, cu regizorul David Fincher ?


Invitațiile sunt valabile la orice oră în ziua de joi 25 iulie la Hollywood Multiplex. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți folosind random.org și anunțați marți 23 iulie la ora 10:00 atât pe blog, cât și pe pagina de Facebook Cinefiluldeserviciu. Intrarea la film se va face pe bază de buletin, așa că rog câștigătorii să trimită un mail cu datele lor de contact pe cinefiluldeserviciu@yahoo.com până miercuri 24 iulie ora 12:00. Succes!
___________________________________________________________________________________
UPDATE: câștigătorii celor două invitații duble sunt "George33" și "ginny". Felicitări! Aștept un mail pe cinefiluldeserviciu@yahoo.com cu datele de contact. În cazul în care unul din voi știe de acum că nu va ajunge la film, îl rog să mă anunțe pentru a putea da invitația la următorul din listă.

14 comentarii :