.

03 iunie 2013

Coming Soon (săptămâna 27.05.2013 - 02.06.2013)


1. Planes (2013)
Un fel de Cars în lumea avioanelor, cu un personaj principal atât de stereotipic încât nu merită atenție. Un avion micuț, pe nume Dusty, visează să participe în cea mai importantă competiție aeriană, dar are o mare problemă și anume frica de înălțime...pam pam. Trailerul este plictisitor, fără umor și fără ceva special, deja știm cum va decurge toată animația. Replica din final cu "I don't cry, i'm british" mi-a smuls totuși un zâmbet.


2. Machete Kills (2013) (Trailerul Săptămânii)
Se anunță un alt film demențial marca Robert Rodriguez, cu o distribuție "awesome". Trailerul este scurt, de încălzire, dar ce încălzire...


3. Prisoners (2013)
Chiar dacă are o distribuție bună și un regizor care m-a încântat cu două filme tari (Polytechnique și Incendies), trailerul este prea slab ca să îmi trezească un minim de interes. Eu îl văd doar un thriller dramatic de duzină. Oare mă înșel ?!


4. Absence (2013)
Din păcate, din lipsă de trailere noi sunt nevoit să îl introduc și pe ăsta. Un alt thriller/horror cu buget redus care abordează stilul "found footage". Neah...


5. Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)
Tot din lipsă de material, am pus și trailerul numărul 2 pentru această fantezie dedicată celor ce nu au încă buletin. Nu are rost să-l comentez că nu merită. Next!


O săptămână mult mai slabă decât precedenta din punct de vedere al noilor trailere lansate și o ediție cusută cu ață albă. Sper ca data viitoare să ne aruncăm privirea peste trailere cu adevărat interesante.

Până atunci să vedem si BONUSUL, ceva simpatic de la CinemaSins legat de cel mai discutat film al momentului pe la noi, adică Fast & Furious 6:


Păreri, propuneri, sfaturi, critici ?
Enjoy!

2 comentarii :

  1. Planes - trailerul este atat de plictisitor incat asteptam finalul pentru a vedea daca este sau nu 3D. Cu 3D probabil lucrurile vor sta altfel, iar cei care au gustat Cars 1 si 2 vor gusta si acest film. Totusi daca as fi fost in locul celor de la Disney, as fi continuat cu Cars 3 si nu mi-as fi facut deloc griji daca filmul va avea succes sau nu.
    Machete Kills - WTF? Lady Gaga si Charlie Sheen? Adevarul este ca ii uneste ceva, si anume placerea pentru droguri si mai putin inclinatiile actoricesti. De astfel trailerul arata horror in sensul rau al cuvantului, iar numele cica celebre de pe afis sunt unele banale in actualul context.
    Prisoners - Din contra. M-a atras suficient de mult inca din lista celor 5 eu zic ca este: Trailerul saptamanii. DIstributia este unu mai mult decat buna, si desi poate parea ciudat, Hugh Jackman nu imi starneste atat de mult interesul precum o face... actorul din Awake ( numele imi scapa acum ). Sper ca si filmul sa se ridice la un nivel destul de mare.
    Absence - Multe filme horror au bugetele reduse si sunt excelente. Dar acesta pare sub orice critica, si desi sunt fan filme horror nu cred ca il voi urmari decat daca va primi prea multe recenzii pozitive.
    Percy Jackson: Sea of Monsters - Nu stiu cat de bun va fi ca si poveste dar scena de la minutul 1:33 in 3D cred ca va arata grozav. In rest pot spune ca al 2 lea trailer arata mai bine decat primul.
    ____
    Pentru emisiunea viitoare ti-as recomanda:
    http://www.youtube.com/watch?v=8OEjYquyjcg
    sau
    http://www.youtube.com/watch?v=UhtPfzE1tEM ca tot se apropie filmul
    sau chiar trailere din seriale:
    http://www.deadline.com/2013/06/cw-trailers-the-100-the-originals-reign-tomorrow-people/
    Dai inainte! :)
    p.s: vad ca toata lumea are poza la nume. de unde pot face si eu? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curios când va fi ediţia aia în care să avem aceeaşi alegere pentru trailerul săptămânii. Cred că nu prea curând :), dar este mai interesant aşa.

      Poza o am pusă din profilul blogger, nu ştiu ca utilizator neînregistrat cum se pune, dar trebuie să fie o opţiune pe undeva.

      Cât despre trailere din seriale, este o idee bună, dar am nevoie de recomandări pentru că nu prea sunt pe felie cu noutăţile din categoria asta.

      Ștergere