.

03 august 2013

10 Filme Favorite - Raluca Uluiteanu

Raluca Uluiteanu este o bloggeriță cu ștate vechi, scrie din 2008 pe blogul personal raluka-fa-teauzit.blogspot.com unde are peste 1300 de postări, așa că nu îmi rămâne decât să-i dau cuvântul:

" Sunt Raluca Uluiteanu și scriu articole pe blogul personal, raluka-fa-teauzit.blogspot.com , din 2008. Dorința de a mă face auzită a venit ca urmare a vizionării unui film ("Raise your voice" cu Hillary Duff). Am încercat să ordonez mai jos cele 10 filme favorite, pe care sper că le-ați văzut. Iar dacă nu, cred că merită să le vedeți. "

1. Jeux d'enfants (2003)
" Un simplu joc îți poate schimba întreaga viață. Pentru că uneori, pentru a obține ceea ce ne dorim, trebuie să fim provocați."


" Există ceva mai presus de puterea noastră de a gândi și de a acționa."


" 1+1 poate să fie egal cu 1? "


" O mamă își iubește atât de mult copilul încât este capabilă să-l piardă, să-l știe departe, numai pentru că aceasta să ducă o viață mai bună, să traiască și să devină cineva."


" Adevărata dragoste înseamnă să iubești pe cineva atât de mult încât să faci orice pentru acel cineva. -Chiar să îi injectezi cu otravă, când sunt prea slabi ca să o facă singuri.-"


"Un bărbat puternic luptă pentru a descoperi adevărul, pentru a găsi criminalul soției sale și pentru a-și demonstra nevinovăția."


" O femeie puternică luptă împotriva tuturor pentru a-și regăsi băiatul și pentru a-și demonstra nevinovăția."


" Cuvintele pe care le rostești sunt atât de importante, căci ele pot schimba lumea din jurul tău."


" Povești de dragoste muzicale."


" Fiecare vis trebuie să devină realitate, și pentru asta trebuie să ai curajul de a acționa."


Mulțumesc pentru participare.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu